5 enkle grep for å få det ryddig hjemme

  Er du lei av å ikke finne det du trenger hjemme? Her får du gode tips til hvordan gjøre hjemmet mer organisert.

  Er du lei av å ikke finne det du trenger hjemme? Her får du gode tips til hvordan gjøre hjemmet mer organisert.

  Vi er vel alle enige om at et ryddig hjem er et mer trivelig hjem. Med mindre rot rundt oss blir det også mindre stress, og vi har det bedre. Derfor har vi samlet noen gode tips til hvordan du kan holde det ryddig hjemme!

  1. Ta kontroll

  Ikke la ting flyte i skap og på bord. Lag en dedikert plass for alt og hold deg til eget system, slik at du unngår å legge fra deg ting over alt. Ha dine viktigste ting lett tilgjengelig. Du kommer til å merke at det blir enklere og ryddigere dersom alle tingene har sin egen oppbevaringsboks, for eksempel.

  2. Organisér med oppbevaringsbokser

  Uansett om det er leker, klær eller annet stæsj du skal rydde i kan det være lurt å organisere og sortere i oppbevaringsbokser. Kanskje vil du ha en gjennomsiktig oppbevaringsboks slik at du enkelt kan se hva som befinner seg inni? Eller kanskje du vil ha en hvit som gjemmer bort alt rotet? SmartStore™ Classic-serien tilbyr mange muligheter, uansett hva din stil og ditt behov er.

  3. Kvitt deg med det du ikke bruker

  Legger du merke til at noe er ødelagt anbefaler vi å fikse det hvis du kan, i stedet for å kjøpe nytt. Sett av tid til dette, men ikke tenk at du må ta alt på en gang. Dersom du vet at du ikke skal bruke det mer kan du gi det bort til veldedighet eller selge det. Aller viktigst er det å ikke spare på alt kun for å beholde det.

  4. Merk oppbevaringsboksene

  Når du organiserer klær, for eksempel, er det lurt å merke oppbevaringsboksene med hvilke typer klær som ligger i hvilke bokser. Da blir det enklere å rydde vekk oppbevaringsboksene du vet du ikke trenger akkurat nå, og ikke minst hente frem de riktige boksene fra boden eller skapet når du trenger dem. Noen merker boksene etter sesong, mens andre etter plagg. Her kan du gjøre det som fungerer best for deg!

  5. Tenk gjennom kjøpene dine

  Ikke kjøp masse ting du ikke trenger. Da er det fort gjort at ting hoper seg opp, og plassen du har hjemme brukes på unødvendige ting. Spør deg selv om du virkelig trenger det du er i ferd med å kjøpe. Er svaret ja, husk å organisere det for å holde orden hjemme.